KVKK Danışmanlığı - Sistem Global

KVKK Danışmanlığı


KVKK Nedir?

Kişisel verilerin korunması, kişisel verilerin işlenmesinin disiplin altına alınması ile temel hak ve özgürlüklerin korunmasıdır. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Tasarısı, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu adı ile 18 Ocak 2016 tarihinde TBMM Başkanlığına sevk edilmiş, 24 Mart 2016 tarihinde TBMM Genel Kurulu tarafından kabul edilerek kanunlaşmış ve 7 Nisan 2016 tarihli ve 29677 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Bize Ulaşın

Ne Tür Avantajlar İçerir?

  • Süreçlerin kanuna uyumlu hale getirilmesi ve ceza/yaptırım riskinin en aza indirilmesi.
  • İdari ve Teknik tarafta güvenlik önlemleri ve tedbirlerin alınmasının sağlanması.
  • Konuyla ilgili farkındalık ve sürdürülebilirliğin sağlanması.

Biz Neler Sunuyoruz?

Sistem Global KVKK uyum ekibinin uzmanlığı ile oluşturulmuş web tabanlı bir yazılım olan WeCover ile hızlı ve güvenilir şekilde kendi KVKK Uyum sürecinizi başlatabilirsiniz.

WeCover’ı Tercih Etmeniz İçin 9 Sebep:

  • ONLİNE ENVANTER: Hazır onlarca envanteri kendinize kolayca uyarlayarak Excel karmaşasından kurtulabilirsiniz.
  • VERBİS ENVANTERİ: Kişisel veri envanterinizden entegre olarak otomatik üretilen VERBİS Envanterini indirip bildiriminizi yapabilirsiniz.
  • AYDINLATMA METİNLERİ: İlgili kişi ve süreç bazında otomatik üretilen aydınlatma metinleri kullanıma hazırdır.
  • AÇIK RIZA METİNLERİ: Açık rızaya dayanılan veri işleme süreçleriniz için otomatik üretilen açık rıza metinlerinizi indirerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.
  • POLİTİKALAR: Otomatik oluşturulan imha politikası, imha tutanakları, gizlilik politikaları istediğiniz zaman indirip, hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.
  • ENTEGRE ve GÜNCEL: Aydınlatma, açık rıza ve imha politikası gibi zorunlu dokümanlarınız envantere entegre ve mevzuat değişikliklerine göre her an günceldir.
  • AÇIK RIZA YÖNETİMİ: Çalışanlarınızdan, müşterilerinizden aldığınız açık rızaları ispatlanabilir şekilde saklayabilirsiniz.
  • ŞİKAYET TAKİBİ: Size ulaşan ilgili kişi başvurularını süreleri kaçırmadan yönetebilirsiniz.
  • EĞİTİMLER: Çalışanlarınızın KVKK konusundaki farkındalığını sürekli güncel tutmak için herkesin anlayacağı seviyedeki animasyonlarımızı kullanabilirsiniz.

7/24 Dijital KVKK Danışmanınız WeCover Yanınızda!

BOŞLUK ANALİZİ ve AKSİYON ÖNERİSİ

Sistem Global’in KVKK uzmanı ekibinin tecrübesi ile oluşturulan, onlarca idari ve teknik çözüm önerisi sizler için hazırlandı.

ANORMALLİK TESPİTİ

WeCover, oluşturduğunuz kişisel veri envanterinizdeki girişlere göre anormallikleri tespit ediyor ve sizi uyarıyor. Ayrıca yaptığınız girişlerde dikkat edilmesi gereken hususları özellikle bildiriyor.

 

KVKK Danışmanlığı E-Bülten Aboneliği

2016'den bu yana Kurul tarafından verilen kararlarla aydınlatma metni formatının değiştirildiğini biliyor muydunuz? Örneğin kişisel veri işleme amacınız ile hukuki sebebi eşleştirmeniz beklenmektedir. Bu ve daha fazla kritik güncellenmelerden haberdar olmak için ücretsiz KVKK Bültenimize Üye olun, değişikliklerden etkilenmeyin.

Paylaştığım elektronik posta adresimin Aydınlatma Metni kapsamında tarafıma yasal ve idari mevzuattaki güncel gelişmelerden haber edilmem, veri koruma ile sınırlı eğitim, hizmet ve ürünler konusunda tanıtım mesajları iletmesi amaçlarıyla işlenmesine açık rıza veriyorum ve tarafıma mesaj gönderilmesini kabul ediyorum.

Sizi Arayalım
Online Randevu