Kişisel Verilerin Korunması - Sistem Global

SİSTEM GLOBAL DANIŞMANLIK KURUMSAL WEB SİTESİ ÜZERİNDEN İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASINA ve İLGİLİ KİŞİLERİN MAHREMİYETİNE DAİR AYDINLATMA BİLDİRİMİ

Veri Sorumlusu

www.sistemglobal.com.tr adresimizi ziyaret eden ilgili kişilerin kişisel verilerini işbu aydınlatma metni kapsamında veri sorumlusu sıfatıyla işleriz.

Yazışma Adresi: kvkk@sistemglobal.com
SİSTEM GLOBAL DANIŞMANLIK A.Ş.

Kişisel Verilerin Hangi Amaçla İşleneceği

Web sitemizi ziyaretiniz esnasında:

  • İletişim bölümünden bize mesaj gönderirseniz veya online randevu bölümünden randevu oluşturursanız Sizinle ürün ve hizmetlerimizin tanıtımı için irtibat kurarız.
  • Sektörel raporlarımızı incelemek isterseniz bunları Size göndermek amacıyla iletişim bilgilerinizi teslim alırız.
  • E-bülten üyeliği kısmında e-posta adresinizi bize iletirseniz bu bilgiyi Size ürün ve hizmetlerimizin tanıtımı, yasal ve idari mevzuattaki güncel gelişmelerden Sizi haberdar etmek amacıyla kullanırız.
  • Halihazırda bizden ürün ve hizmet alıyorsanız ödemelerinizi online ödeme bölümünden gerçekleştirebilirsiniz. Bu konuda destek aldığımız ödeme sağlayıcının aydınlatma bildirimine Aydınlatma Metni-etahsilat.pdf (param.com.tr) ‘den ulaşabilirsiniz.
  • Bizimle çalışmak isterseniz ik@sistemglobal.com.tr adresine özgeçmişinizi gönderebilir veya kariyer.net ‘teki ilanlarımıza göz atabilirsiniz. Bu durumda aday verilerini yalnızca iş başvurularının değerlendirilmesi amacıyla kullanırız.

İşlenen Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarılabileceği

Verilerinizin üçüncü kişilere açıklanmaması ve aktarılmaması önceliğimizdir. Verilerinize yalnızca Sistem Global Danışmanlık AŞ, grup firmaları ve yukarıda belirttiğimiz amaçların yerine getirilmesi amacıyla destek aldığımız tedarikçiler tarafından erişilebilir.

Kişisel Verilerin Toplama Yöntemi ve Hukuki Sebepleri

Verileriniz web sitemizdeki ilgili alanları işleyerek gönderim butonuna tıklamanızla birlikte otomatik olarak e-posta hesabımıza düşer. Kariyer.net üzerinden gerçekleştirdiğimiz başvurularınızı bu portala erişim sağlayarak görüntüleriz.

 Kişisel verileri işlerken dayandığımız hukuki sebepleri gösterir tablo aşağıdadır:

Hukuki Sebep

 

İşleme Amacı

Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

 

·         İletişim bölümünden bize mesaj gönderilmesi veya online randevu bölümünden randevu oluşturulması,

·         Online ödeme kabulü,

·         İş başvurularının değerlendirilmesi,

Açık rıza alınması

 

·         E-bülten üyeliği, ürün ve hizmetlerimizin tanıtımı, yasal ve idari mevzuattaki güncel gelişmelerden Sizi haberdar etmek,

·         Microsoft tarafından tahsis edilen e-posta sunucularının iletişim sürecinde kullanılması

İlgili Kişinin Diğer Hakları

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ‘nun 11’inci maddesi doğrultusunda ilgili kişilerin kişisel verileri üzerinde hakları bulunmakta olup, bu kişiler bahsi geçen haklarını yukarıdaki yazışma adresine yasal usule uygun olarak başvuruda bulunmak suretiyle kullanabilirler.

Şirket: SİSTEM GLOBAL DANIŞMANLIK A.Ş.

Adres: Eski Büyükdere Caddesi Huzur Mahallesi 4. Levent Plaza No:67, Kat:5 34396, 4. Levent/İstanbul

Elektronik posta adresi: kvkk@sistemglobal.com

Online Randevu